Waarom bretellen én een riem not done is

Elke man probeert zo goed als hij kan zo goed als mogelijk voor de dag te komen. Je hebt de eerste aspraak of je sollicitatie gesprek of het elegante feestje waar je verplicht naar toe moet omdat het je baas is. En zoals de uitdrukking luidt, “kleren maken de man”. En als je eenmaal je pak hebt uitgekozen horen daar ook accessoires bij zoals een riem of bretellen. Het is of een riem of een bretel. Nooit beide. Het is not done om een riem en bretellen tegelijk te dragen. Er zijn namelijk bepaalde etiquette verbonden bij het dragen van een riem of bretellen.

Hier zijn enkele redenen om aan te geven waarom een riem met een bretel niet samen gaan. Kleding is natuurlijk leuk maar het belangrijkste met accessoires, zeker voor mannen, is dat het ook functioneel moet zijn. Het combineren van bretels en een riem valt dan eigenlijk meteen al af. Eén van de twee is totaal niet nodig en heeft dus geen functie. Natuurlijk moet je ook rekening houden met je postuur. Denk daarbij aan de lovehanles of een grote buikomvang. Kijk wat bij jou het beste past en kies daarvoor. Wij kunnen je daarbij wel een handje helpen om er goed uit te zien en om de juiste keuze te maken.

Waarom draag je bretels

Bretels zijn een mooie accessoire. Ze geven je outfit een persoonlijke uitstraling en ze zijn ook functioneel. Bretels zien we ook vaker in het modebeeld verschijnen. Op de catwalk en in de modebladen worden bretels volop als stijlaccessoire gebruikt. Op de website prettybusiness.nl worden er tips en tricks gegeven hoe jij je de juiste bretel kan uitkiezen.  

Een zakelijke look

Bretels zijn een alternatief voor het dragen van een riem. Draag dus geen bretels èn een riem. Vanuit modieus oogpunt zou dit absoluut bij bepaalde stijlen passen maar het hoort niet. Kies dus òf voor bretels òf voor een riem. Ga je voor een zeer zakelijke uitstraling? Dan kun je het beste de bretels combineren met een effen donker overhemd en pantalon. Op die manier houd je het geheel rustig.

Je kan ook gaan voor een mooie functionele riem. Ook dit vind je op prettybusiness.nl. Het is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je er stijlvol uit ziet. En het is ook makkelijk want iedere man draagt schoenen en bijna iedere man een riem. Dus waarom zou je deze 2 niet op elkaar afstemmen? Hier vind je mooie, degelijke riemen en schoenen die perfect bij elkaar passen.

De juiste look uitstralen

Als mannelijke fashion icon kan je via social media ook je idee doorgeven aan anderen die deze kunnen opvolgen. Vooral als jij je eigen online wenshop hebt dan kan je goed gebruik maken van de adviezen die gegeven worden op de website designsrock.org. Je leert hoe je social media kan gebruiken om je online store te promoten, hoe je gebruik kan maken van digital marketing, hoe je met je content mensen kan aantrekken om te laten zien wat je in huis hebt. Je kan je bezoekers laten weten hoe en wanneer je een bretel gebruikt en wanneer je voor een riem kiest en waarom je nooit beide tegelijk draagt. Belangijk is dat je boodschap goed en duidelijk naar voren komt.

Bretellen aanschaffen

Als je er toch voor kiest om bretellen aan te schaffen dan is de website bretellen-kopen de beste plaats om dat te doen. Je hebt een keuze uit verschillende soorten bretellen en verschillende prijzen je kan een keuze maken uit bijvoorbeeld: Stijlvolle blauw gestreepte bretellen Engels Design met een echt licht bruine leren afwerking, een echte Engelse uitstraling. De lichtbruine bevestiging aan de broek staat perfect af tegen het donkere blauw. Een uitstekende keuze bij bijna elke Look. Past goed bij een donker overhemd of gaat juist samen met wat meer kleuren zodat de Bretellen meer basiskleuren hebben voor de Outfit. Met de schuine strepen kun je ze ook perfect combineren met een recht gestreept overhemd of natuurlijk op een effen shirt. Weer een extra kleurpatroon om je outfit op af te stemmen. Of je kan ook kiezen voor de Stijlvolle creme met groen en rood gestreepte bretellen. De lichtbruine bevestiging aan de broek staat perfect af tegen de andere felle kleuren in de elastische stof. Een uitstekende keuze bij bijna elke Look. Past goed bij een donker overhemd of gaat juist samen met wat meer kleuren zodat de bretellen meer basiskleuren hebben voor de outfit.

Hoe dan ook er is een scala aan bretels op de website bretellen-kopen. Je vindt er vast en zeker eentje naar jou keuze. In elk geval is er nu genoeg informatie over hoe jij een bretel of een riem draagt. Nooit beide.