Uren bijhouden

Een onderdeel wat binnen elke organisatie een grote rol speelt is urenregistratie. Dit kan gemakkelijk fout gaan en het is dan ook belangrijk dat dit goed gebeurt. Veel mensen vinden het (te) veel werk om alles bij te houden of te moeten achterhalen. Nog lastiger is het om alles overzichtelijk te houden. Het gebeurt regelmatig dat gemaakte uren niet worden doorgegeven of dat er juist te veel uren opgegeven zijn. Wat ook nog kan gebeuren is dat de lijst met alle gewerkte uren kwijtraakt. Dit laat alleen maar zien hoe belangrijk het is om de registratie en administratie van de uren op orde te hebben. Dit is een proces waar veel tijd, en daarmee ook veel geld in gaat zitten. Toch is het iets wat moet gebeuren, hoe tijdrovend het ook is. Tegenwoordig kun je gelukkig ook mensen inhuren om dit werk voor je te doen. Hierdoor heb je meer tijd over voor andere werkzaamheden.

 

Niet alleen uren, ook gemaakte kosten moeten worden bijgehouden. Dit zijn bijvoorbeeld reiskosten. Deze komen voort uit treinkaartjes, de kosten van benzine of de prijs van een ritje met de taxi. Een fout welke vaak gemaakt wordt binnen bedrijven, is dat de uren van langere projecten onjuist geregistreerd worden. Dit heeft nadelige gevolgen voor zowel de medewerker als het bedrijf. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en zoveel mogelijk problemen te ontwijken, kun je gebruik maken voor een programma waarmee je online salarisadministratie kunt doen. Het gebruiken van dit programma geeft jou meer controle over de uren en alles wat hiermee te maken heeft. Deze zogeheten salarissoftware kun je aanschaffen bij het CBBS. Zij helpen je onder andere met het bijhouden en registreren van gewerkte uren, reiskosten en andere bijkomende kosten. Kijk voor meer informatie over CBBS en wat zij voor u kunnen betekenen op www.cbbs.nl.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.