Tramontana jurken

Tramontana jurken maken het dragen van een jurk een vreugde. Vroeger was een jurk geen keuze, maar een verplichting. Vrouwen in een strak zittende spijkerbroek? Dat kon echt niet en daarom zag je in het straatbeeld dan ook overal jurken. Omdat jurken niets bijzonders waren, was het tevens lastig om bijzonder jurken te vinden.

Tegenwoordig is het dragen van een jurk echter bijzonder. Tenzij je in een streng religieuze gemeenschap woont, zullen de meeste vrouwen geen jurk maar een broek dragen. Er is niets mis met een broek, maar het dragen van een jurk heeft zo haar voordelen

 

Waarom vrouwen vandaag de dag een jurk dragen

 

Jurken zijn op en top vrouwelijk. Broeken kunnen door zowel mannen als vrouwen gedragen worden en alhoewel onze samenleving in de 21e eeuw ruimdenkend genoeg om een man in een jurk te accepteren, blijft dit stukje stof voornamelijk het domein van de vrouw.

Jurken, waaronder de collectie Tramontana jurken, hebben de volgende voordelen:

  • Frisse lucht aan blote benen

  • Jurken zitten comfortabel

  • Jurken zijn zeldzamer en minder dertien in een dozijn

  • Jurken geven soms de nostalgische, romantische look van weleer

  • Jurken zijn makkelijk als je naar het toilet moet

  • Jurken laten de huid ademen

 

Tramontana jurken zijn in opmars

 

Als je dacht dat jurken enkel door je grootmoeder worden gedragen, dan heb je het mis. Steeds meer modehuizen merken dat de vraag naar nieuwerwetse jurken toeneemt en spelen hier handig op in.

 

Een voorbeeld is Tramontana. Het merk is binnen 10 jaar gegroeid van een relatief onbekende naam naar een damesmodemerk met een sterke reputatie. Het bedrijf werd in 1985 opgericht in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en ontwerpt met behulp van ervaren designers fraaie collecties voor de moderne vrouw die er niet alleen mooi maar ook chic wilt uitzien.

 

 

De stijlvolle Tramontana jurken zijn niet alleen in de winkels te krijgen maar zijn ook online te bestellen. Je hoeft voor een elegante look niet per definitie langs de P.C. Hooftstraat of de Kalverstraat te gaan.

 

Je kunt beginnen met de basiscollectie Tramontana jurken. Ieder seizoen worden er nieuwe objecten aangeboden in de winkels die inspelen op de laatste trends en wiens kleuren en motieven passen bij de jaargetijde.

 

Tramontana jurken zijn verkrijgbaar voor vrouwen in allerlei maten – van 34 t/m 46 of van XS t/m XXXL – en schreeuwen om een complimentje! Er zijn acht collecties in totaal voor verschillende gelegenheden. Of je nu een uitje naar de supermarkt maakt of een plechtig diner in je agenda hebt staan, het is altijd een geschikt moment om een Tramontana jurk uit de kast te pakken.