Stropdassen van hoge kwaliteit

Stropdassen van hoge kwaliteit – http://stropdassen.nl/

Bij www.stropdassen.nl vind je uitsluitend stropdassen van een goede kwaliteit. Altijd handgemaakt en van 100% Italiaanse zijde. Wij verkopen het merk E.Taliano uit Napels, wat garant staat voor een kwalitatief hoogstaand product. En door onze grote voorraad van ruim 700 verschillende designs, is het altijd mogelijk om snel te leveren. Zo heb je ook nog eens goede service.

Voor wie niet van zijden stropdassen houdt, hebben wij ook enkele wollen uitvoeringen. Erg stijlvol in combinatie met een jasje van tweed. Dit komt doordat ze iets voller zijn. Ook deze gehaakte dassen zijn met de hand gemaakt en verkrijgbaar in verschillende varianten. Zowel effen als gestreept is dit product beschikbaar.

Accessoires voor stropdassen

Wanneer je zulke mooie stropdassen hebt, is het ook belangrijk dat ze mooi blijven. Wij verkopen enkele accessoires die het mogelijk maken je nieuwe aankoop zo goed mogelijk te houden. Zo kun je ze schoon en netjes houden met de nanoprotector voor dassen. Het bewaren van stropdassen gaat heel handig met de Tiesave XL. Hiermee kun je een das in drie stappen eenvoudig oprollen. Dit maakt het eenvoudig om de stropdas mee op reis te nemen, bijvoorbeeld in je koffer. Bovendien is dit een kreukvrije manier om hem op te bergen.

Pochets en vlinderstrikken

Wil je iets extra’s toevoegen aan je outfit? Wij verkopen ook pochets. In combinatie met stropdassen maken deze doeken je nette pak helemaal af. We hebben deze in veel verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een exemplaar is dat goed bij je stropdas past.

Hoewel stropdassen vaker gedragen worden, zijn er ook gelegenheden waar je beter met een vlinderstrik voor de dag kunt komen. Ook die verkopen wij, gemaakt van satijn. We hebben uiteraard witte en zwarte exemplaren, maar ook voor gekleurde vlinderstrikken ben je bij ons aan het juiste adres.
Stropdassen van hoge kwaliteit

Deze post is geplaatst door henk via IP adres: 82.75.147.122