Stropdassen met sierlijke kleuren en patronen

Stropdassen met sierlijke kleuren en patronen – http://stropdassen.nl/

Stropdassen hoeven niet meer saai te zijn, vooral niet als u deze koopt via de webshop van stropdassen.nl. Wij verkopen een variatie aan modellen, kleuren en patronen die geschikt zijn voor allerlei gelegenheden. U heeft bij ons keuze uit maar liefst dertien kleurgroepen waaronder weer verschillende soorten tinten te vinden zijn. Zo is bijvoorbeeld de kleur roze te krijgen in zachtroze, lichtroze, fuchsia roze of in combinatie met de kleuren wit, blauw of grijs. Soms oogt de kleur van de stof ook anders door het patroon zoals bij de typen in het twin tone en paisley design.

Koop stropdassen voor de feestelijke momenten

Er kunnen allerlei redenen zijn dat u stropdassen nodig heeft en niet alleen om uw zakelijke outfit aan te kleden. Zo verkopen wij ook modellen waar u een logo op kan laten zetten. Dit is geschikt voor de opening van een nieuw bedrijf of een jubileum. Zo kunt u ervoor kiezen om een model met een feestelijke effen kleur als oranje of rood te versieren met het logo van uw bedrijf op de voor- of achterkant. Of een mooi gestreept model te bestellen waar de naam van een jarige op staat. U kunt dit soort bestellingen met logo doen als u tien of meer stuks nodig heeft.

Een cadeau met een persoonlijke boodschap

Daarnaast bieden wij ook een cadeauservice als u een vriend, kennis of familielid een of meer stropdassen cadeau wilt geven. U geeft gewoon het betreffende adres op van die ene persoon en wij leveren het artikel de dag erna ingepakt en wel bij die persoon thuis. Wij verpakken het cadeau in feestelijk inpakpapier en als u wilt kan u ook nog een persoonlijke boodschap eraan toevoegen. Indien het cadeau niet een succes is, dan mag het geruild worden binnen 14 dagen. Lees meer op onze website over onze cadeauservice.
Stropdassen met sierlijke kleuren en patronen

Deze post is geplaatst door paul via IP adres: 82.75.147.122