Pettenmode voor in de herfst en de winter

De herfst is volop bezig en we voelen dat de winter in aantocht is. De temperaturen worden steeds lager en er zijn zelfs voorspellingen voor de eerste (smeltende) sneeuw gedaan. Dan is het heel lekker en gezellig om binnen aan de haard te zitten met een warme kop koffie, maar we zullen toch ook het koude weer moeten trotseren. Gelukkig hebben we warme mutsen, petten en hoeden om ons hoofd lekker warm te houden. En dat niet alleen, want pettenzijn deze winter weer helemaal in de mode! In deze blog lees je welke kleuren voor deze herfst en winter helemaal binnen de trends passen.

Bruin

Bruin is natuurlijk altijd al een echte herfstkleur, maar deze herfst en winter zien we ze weer opvallend veel voorkomen. Dat is fijn want deze kleur valt perfect binnen het kleurenschema van elke wintergarderobe. Vooral de kleur ‘butterum’ is populair, dat is een zacht roestig en caramelkleurig bruin.

Tip: De bruine Gatsby platte pet is een stijlvolle bruine pet voor heren. Een platte pet is een pet met een doorlopende stof in plaats van een aparte klep. De Gatsby pet heeft aan de binnenkant een warme voering wat ze perfect maakt om je warm te houden in de herfst of winter.

Warm rood

Deze kleur zien we dit jaar heel veel terugkomen. Warm rood is het perfecte kleuraccent in een koude winter en voor jouw winteroutfit. Het is met veel combineerbaar en geeft wat subtiele opfleuring aan je outfit die in de winter vaak door donkere kleuren wordt gedomineerd.

Tip: De rode Taylor Trucker cap. Het is een mooie dieprode pet met oranje gekleurde stippen op. Ze heeft een platte klep en is gemaakt van warm katoen. Een pet is natuurlijk niet aan te raden om mee op je skies te gaan staan, maar wel een stijlvol item voor een casual outfit.