Overhemden mouwlengte-7 slim fit

Voor lange mannen met extra lange armen is er een uitgebreid assortiment overhemden met extra mouwlengte.  Overhemden met mouwlengte-7 hebben gemiddeld 5 centimeter extra mouwlengte dan een overhemd met normale mouwlengte. Naast extra lange mouwen, zijn deze overhemden uitgevoerd met een extra lange ruglengte. Voor de mannen waar dit nog te kort voor is zijn er overhemden met nog langere mouwlengte. Deze overhemden hebben een mouwlengte van 72 cm. Er is een ruime keuze uit overhemden mouwlengte-7 in slim fit, modieus getailleerd of juist in een recht model. De mouwlengte-7 slim fit overhemden zijn er voor de slanke en modieuze lange man.

Waar herken ik een Slim fit overhemd aan

Kijk eerst in de nek van het overhemd of er een label "Slim Fit" in geborduurd is. Maar er zijn ook andere manieren om een slim fit overhemd te herkennen. Als U het overhemd op een tafel legt of voor U houdt dan weet U dat U een slim fit overhemd hebt als de zijkant van het overhemd in het midden een curve, een ronding naar binnen heeft.

100% kwaliteit katoen

De meeste van deze overhemden zijn tegenwoordig gemaakt van strijkvrij katoen, dus strijken hoeft niet meer. Alle overhemden met extra lange mouw zijn gemaakt van 100% kwaliteit katoen. Alleen het beste katoen is goed genoeg, met minder wordt er tegenwoordig geen genoegen genomen. De stoffen van de overhemden staan bekend om de perfecte combinatie van sterkte en souplesse. Daardoor voelen de mouwlengte 7 overhemden met extra lange mouwen zacht aan maar krimpen nauwelijks. Meestal zijn de stoffen geweven uit het allerbeste katoen van goede en eerlijke wevers. De slim fit overhemden zijn daarom lekker zacht en sterk. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het slim fit overhemd langer mooi blijft én optimaal draagcomfort biedt. Het overhemd heeft een extra lange mouw. Slim fit – dus lekker getailleerd. Natuurlijk met mouwlengte 7.