Kortingen en acties uitzetten

Herenkledingzaken kennen zo hun piekmomenten. Altijd goed voor een mooie omzet zijn de decembermaanden, vaderdag, de lancering van een nieuwe collectie, en natuurlijk de uitverkoop.

Maar als winkelier kent u het klappen van de zweep, er zijn nu eenmaal zeer rustige dagen, waarbij “het weer” ook nog eens een duit in het zakje doet; warme zomerse dagen, of juist regenachtige dagen, zorgen voor een daling in de omzet. Hoe krijgt u nu juist op dat soort momenten meer klanten in uw zaak?

Bereik uw klanten via Kortings-app Waagi

Wordt u kriebelig van de lage toeloop in uw winkel? Wanneer dit al dagen het geval is, omdat het bijvoorbeeld hoog zomer is en uw klanten massaal op vakantie zijn, of op het strand liggen, dan is het moment aangebroken om een mooie kortingsactie uit te zetten via Waagi.

Direct een kortingsactie plaatsen

U installeert de app op uw mobiele telefoon of tablet. Vervolgens doorloopt u de procedure als winkelier zijnde. Na aanmelding kunt u direct aan de slag. Gezien het mooie weer geeft u alleen vandaag Waagi-gebruikers (klanten) maar liefst 40% korting op alle heren poloshirts. Regionale Waagi-gebruikers uit uw omgeving zullen nu uw bericht ontvangen op hun smartphone of tablet.

Bezoekt de Waagi-app gebruiker vervolgens uw winkel, dan geeft deze tijdens het afrekenen aan gebruik te maken van de kortingscode op de Waagi-app. U scant hierop de kortingscode en de klant rekent met u af aan de kassa.

Waagi kortingsapp

Waagi kortingsapp

Ontdek nu de voordelen van Waagi | Gratis direct klantbereik | Overal binnen Nederland toepasbaar