Kleding voor lange mannen 2.0

Een grote dankbaarheid gaat naar alle winkels die kleding verkopen voor lange mannen. De afgelopen jaren zijn het aantal kledingwinkels voor lange mannen gigantisch gegroeid. Zeker in Nederland is deze opmars van winkels met kleding voor lange mannen belangrijk. Want wist je dat in Nederland de langste mannen rondlopen? We zijn op naar een nieuwe fase met kleding voor lange mannen. Kleding 2.0.

2punt0-kleding-nieuwe

Lange mannen willen lengtematen

Meer merken zouden zich moeten richten op extra grote maten. Maar, alleen grootte toevoegen aan kleding is niet voldoende. De lange mannen willen meer. Kleding met alleen maar extra lengte aan de broek of extra lengte aan een overhemd is niet genoeg. Lange mensen zijn meer dan lang. Net als de kleinere mensen bestaan lange mensen ook uit verschillende lichaamstypes. Lange mannen kunnen ook een ectomorph, mesomorph of endomorph zijn. Kleding waaronder overhemden voor lange mannen zijn niet over één kam te scheren. Lange mannen zijn onderling net zo verschillend als ieder ander. Daarom zijn winkels met kleding voor lange mannen hard nodig. Overhemden voor lange,  smalle mannen, broeken voor lange mannen met een atletische bouw of colberts voor de lange mannen met een brede bouw. Een goed voorbeeld van een redelijk recent opgekomen kledingwinkel voor lange mannen is mouwlengte7.com. Deze winkel biedt uitsluitend kleding, waaronder overhemden voor lange mannen aan. Het gaat hierbij niet alleen om de grotere maten, maar ook om het feit dat er diverse overhemden voor de lange man zijn voor verschillende lichaamstypes.

Lange mannen willen kleding met stijl en design

Niet alleen de lengte en de soorten kleding voor lange mannen moet een nieuw tintje krijgen. Lange mannen willen ook kleding met verschillende design in diverse lengtematen. Hierdoor hebben lange mannen niet alleen keus binnen welke categorie ze kleding voor lange mannen willen hebben, maar lange mannen kunnen dan ook kiezen voor stijl, pasklaar en design kleding voor lange mannen. De ideale situatie is de situatie waarin mouwlengte 7 overhemden voor lange mannen met print verkrijgbaar zijn, broeken voor lange mannen voor verschillende lichaamstypes goed vindbaar zijn of colberts voor lange mannen met kleur geen zeldzaam verschijnsel meer zijn. Kleding 2.0 gaat over kleding voor lange mannen die niet alleen meer vierkant en slonzig vallen. Lange mannen moeten ook stijl in hun kleding kunnen creëren.

blauw-contrast-overhemd

Lange mannen willen ‘gezien’ worden

Dit klinkt als een vreemde zin. De lange man wordt vaak al genoeg aangestaard vanwege de extreme lengte. Echter wordt er met de zin ‘lange mannen willen gezien worden’ iets anders bedoeld. Met kleding straal je persoonlijkheid uit. De lange man wil met kleding 2.0 dit ook bereiken. De lange man wil niet meer alleen in kleding gezien worden, omdat hij deze kleding past, maar ook omdat deze kleding past bij wie hij is. Kleding waarmee hij persoonlijkheid kan uitstralen. Dat is kleding 2.0 voor de lange man

Overige