Herenoverhemden Maatshirts

Ken je het dat; het fenomeen ‘man-heeft-geen-zin-in-winkelen-maar-ik-ook-niet’? Dit is precies wat er bij ons thuis gaande is. Mijn man heeft absoluut geen zin in winkelen en laat dit gemakshalve aan mij over…

Kleding op inschattingen kopen is niet altijd even handig..

Aangezien ik ook niet over bakken vrije-tijd beschik, koop ik zo nu en dan snel wat kleding voor hem tijdens mijn eigen shopronde’s door de stad. Vaak kan ik dan weer terug; broek knelt, overhemd valt te wijd.. Kortom: zonde van mijn tijd. Op deze wijze durf je nauwelijks nog kleding in te kopen, want terugbrengen komt er niet altijd van.

Hier heb ik nu iets op gevonden. Mijn tips?

  • Kleding koop ik tegenwoordig voor zowel hém als mijzelf bij … Wehkamp. Waarom Wehkamp en geen Zalando bijvoorbeeld? Ik vind het retourneren van Wehkamp super handig. Bevalt kleding niet? Dan hoef je echt nauwelijks iets te doen aan het pakket. Gewoon pakbon er bij, pakket afplakken, geen adres vermelden, maar gewoon bij een DHL punt afleveren. Klaar. Nu ik eenmaal het DHL punt ken bij mij in de buurt, blijft een pakket niet lang meer liggen. Geen ingewikkelde toestanden dus.
  • Overhemden voor manlief bestel ik tegenwoordig op maat bij de webwinkel Tailored Shirt Online. Een keer de moeite genomen om mijn man’s maten op te meten, het stappenplan doorlopen, en mijn gegevens zijn onthouden. Telkens als ik nu een overhemd voor hem wil bestellen, dan heb ik in een handomdraai echte maatshirts voor hem geregeld!