Eton overhemden voor iedere man

Voor de modebewuste man zijn er de prachtige maar vooral luxe overhemden van het Zweedse merk Eton. Alle mannen hebben verschillende pasvormen en daar zijn deze shirts perfect op afgestemd. Voor elke man een juiste pasvorm:

  • Eton Classic Fit               – recht
  • Eton Cotemporary         – licht getailleerd
  • Eton Slim Fit                   – sterk getailleerd
  • Eton Super Slim Fit      – zeer sterk getailleerd

Bij speciale gelegenheden zie je de mannen dan ook vaak met deze overhemden schitteren, uiteraard met bijbehorend strak pak en mooie stropdas.

Elke man wilt toch een Eton shirt in zijn kast hebben hangen?

Al vanaf 1928 worden er Eton overhemden gemaakt. David en Anne Petterson fabriceerden kleding. Al heel snel richtte het stel een fabriek op. Enige tijd later zijn ze zich alleen nog maar op overhemden gaan concentreren. Het eerste Eton overhemd ging in 1950 de grens over naar meerdere landen en zie het resultaat! Al bijna 90 jaar een internationaal succes wat al in 50 landen wordt verkocht.  Een wereldwijd begrip door de super kwaliteit. Eton overhemden worden gemaakt van katoen en niet zomaar een katoensoort. Het wordt omschreven als allerbeste katoen en waarom? De stof is extra fijn en het zijn vooral lange katoenstrengen. De ruwe katoen komt uit Egypte en de VS. Het verwerkingsproces gaat door tal van landen voordat het uiteindelijk een mooi eind resultaat wordt. Denk hierbij aan het spinnen en verven bijvoorbeeld. In Roemenië vindt de uiteindelijke productie plaats.

Het unieke van Eton overhemden.

Eton overhemden zijn uniek door de boorden en kragen. Wil je een overhemd dragen met stropdas? Prachtig. Maar ook zonder deze das zijn de boorden net zo bijzonder. De knoopaanzet is ook uniek aan dit overhemd. De knopen raken niet los. En heel belangrijk….. de overhemden zij strijkvrij! Seizoenen zie je ook terug in de collectie van Eton. In het voorjaar de frisse kleuren en in het najaar de donkerdere maar ook zeer mooi kleuren.