Een leuk setje biertjes samenstellen

Waarom zouden we uren opzoek gaan naar een geschikt cadeau als het meest geschikte cadeau een setje bier is? Ten eerste is het origineel en waarom zou zo’n cadeau je als man (of vrouw) niet opvrolijken? Wil jij ook bier als cadeau geven? Hier zullen we een paar ideeën opdoen van wat creatieve manieren.

Er zijn veel verschillende en creatieve manieren om een set van biertjes cadeau te geven. Vergeet dat saaie mandje of kistje in plastic met een lintje en ga voor iets unieks!

Combineer gevarieerde biersoorten

Als je bier geeft als cadeau, probeer wat variatie in te brengen. Ga niet voor het biermerk dat de ontvanger wekelijks bij de supermarkt haalt. Een goed idee is om meerdere biersoorten te variëren, zowel nationale als internationale.

Denk na over de smaak. Zorg voor wat normale biertjes waar hij of zij van houdt, mogelijk van nationale merken. Zoek voor war variatie en zorg voor wat exotische varianten uit een ander ver land. Mogelijk van een zeldzaam duurder merk. Desnoods kun je ook kiezen voor ambachtelijke biersoorten als hij of zij liefhebber is.

Combineer de bierset met een hobby of werk

Heeft degene aan wie je het cadeau geeft een hobby of doet hij of zij iets speciaals als werk? Gebruik dan deze gelegenheid om de set die je samenstelt daarmee te combineren.

Als je beste vriend bijvoorbeeld zakenman is, zorg voor een koffertje en vul je deze met flesjes op een unieke manier. Gaat het om een voetbalfan? Zorg dan voor een kistje, vul deze met bierflesjes en versier het, doe er bijvoorbeeld een kleine voetbal bij, of misschien voetbalkaartjes en een opener in de vorm van een voetbal. Wees creatief!

Houdt degene aan wie je het cadeau geeft van reizen? Probeer om verschillende biersoorten uit verschillende continenten te krijgen. Vul deze in een tas tegelijk met een paar grappige eenvoudige reizigerspullen.

Ben je opzoek naar een leuk cadeau voor je partner? Gebruik een mandje, versier hem met hartjes en stop er bier in. Maar ook chocola, koekjes, snoep etc. Dit is ook een goed idee voor bijvoorbeeld Valentijnsdag.

Andere originele ideeën zijn bijvoorbeeld een barbecue grill, deze vul je met flesjes. Doe er desnoods onderzetters bij en bierglazen. Stop deze in de verpakking en hij is klaar om weg te geven. Wie wil er nou niet zo’n cadeau ontvangen?

Een erg leuk idee is het gebruiken van een gereedschapskist. Stop er bierflesjes in en wat gereedschap als een hamer en schroevendraaiers. Leef je uit en pak hem in.

Wil je nog iets originelers? Kies er dan voor om een set in de vorm van een taart te maken. Waarom zou je een echte taart als verjaardagscadeau geven? Stapel blikjes en flesjes bier op elkaar met de toevoeging van mooie decoraties en natuurlijk de verjaardag cijfers.

Een setje biertjes met een bier-accessoire

Het is natuurlijk ook hartstikke leuk als we een bierset cadeau geven waar ook een bier-accessoire of gadget bij zit. Geef bijvoorbeeld een bierset met een moderne biertap. Wat bij een bierset niet mag ontbreken is een blitse flesopener en mooie onderzetters.

Je kan ook een set samenstellen met een koeler. Deze zal in de toekomst altijd van pas komen. Bijvoorbeeld voor een picknick met een paar koele biertjes.

Andere toffe items zijn een instant bierkoeler, een shirt van een biermerk, een handige en exotische flesopener die je in je portemonnee kan stoppen, een drijvende koeler voor in het zwembad, een of andere leuke gadget om je bierfles in te stoppen, etc.

 

Dit zijn een paar ideeën waar je iemand ongetwijfeld heel gelukkig mee zal maken. Bier maakt het leven ten slotte vrolijker. Leef je lekker uit, wees creatief en maak de leukste sets!

Geen zin om zelf een set samen te stellen? Laat dit via de cadeauwarenshop voor je gedaan worden en laat het thuis bezorgen.

Dit artikel is geplaatst door (Decision Tree), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.