Bij de tijd met een stijlvol Calvin Klein horloge

Een stijlvol horloge is de must have voor iedere zelfbewuste man. Zoek je een robuust en stoer horloge zonder poespas dan is een Calvin Klein horloge de juiste accessoire voor jou.

Calvin Klein is al sinds de jaren zeventig een toonaangevend modemerk. Met hun rebelse campagnes en stijlvolle, cleane uitstraling van de Calvin Klein producten veroverde Calvin Klein de wereld. Nog steeds staat het merk voor tijdloze klasse. Dit zie je terug in de prachtige horloges van Calvin Klein. Niet schreeuwerig of kitscherig, maar stijlvol, robuust en stoer. Het horloge voor een man met stijl.

No-nonsense uitstraling

De horloges van Calvin Klein kenmerken zich door hun stoere no-nonsense uitstraling. Geen gekke bling bling, maar strakke, stijlvolle designs, voor de man die weet wat hij wil. Een Calvin Klein horloge is geschikt voor elke gelegenheid. Het horloge staat perfect bij een mooi maatpak tijdens een zakenlunch of cocktailparty, maar staat ook verzorgd bij een casual outfit op de golfbaan of op het terras in het weekend. Bovendien houdt Calvin Klein rekening met de sportieve man. De horloges zijn waterdicht tot op 30 meter diepte. Dus ben je een extreme-sports type, dan is dit ook voor jou het ideale horloge. 

 

Quartz kristallen

De horloges van Calvin Klein zijn uitgerust met een quartz uurwerk. In dit uurwerk zijn quartz kristallen verwerkt. Dit kristal trilt altijd op een regelmatige frequentie, met behulp van deze trillingen kan de tijd zeer nauwkeurig worden aangegeven. Een quartz horloge wordt aangedreven door een batterij. Deze dient eens in de 3 tot 5 jaar vervangen te worden.

 

Kwaliteitsmaterialen

Voor de vormgeving en het design van de Calvin Klein horloges zijn enkel en alleen maar hoogwaardige materialen gebruikt. De horlogebandjes zijn van kwaliteitsleder, ademend op de huid en zeer duurzaam. De schroeven zijn van staal. Oersterk en roestvrij. Op de Calvin Klein horloges zit twee jaar garantie.